3-4 nye pladser ledige

by Leda

Jeg var ret vild med kapster2 (opdagede ham først ret sent, så jeg har faktisk ikke rigtig kigget med på kapster.dk). Måske er det fordi han faktisk i en kort overgang fik mig overbevist om at man godt kan have følelser selv om man har en pik, og at det med at blive vraget og føle sig dum og lille, ikke er noget jeg sidder med alene, men at det måske hører med til det der med at være menneske. Og at det er okay at være lidt ynkelig, for det er vi sgu alle sammen en gang i mellem.
Men mest fordi han gav mig håb om at der måske ville komme en der ikke kun havde lyst til mig efter at have tømt en flaske sprut, men en som faktisk følte sig heldig over at det lige var ham jeg gerne ville være sammen med.

Men udover håb gav kapster2 jo også nogle gode råd med på vejen. For eksempel med projektet “De Uskrevne Regler” – en samling af gode råd til manden der skal på date. Også selv om jeg ikke er enig i alting (tag bare nr 1: “Kys aldrig til at starte med, når du skal på date med hende du scorede for 2 uger siden.” Jeg vil sgu gerne kysses. Hvis det er en jeg er vild med. Hvis det er en jeg lige vil se lidt an se lidt an, kan det godt ske det ikke er verdens bedste idé at kysse mig som det første.)

Især bed jeg fast i “2-3 reglen“, som en af hans venner var kommet med og som går ud på

at man ALTID skal have 2-3 piger man har gang i, når man er single. I hans verden holder det ham skarp. Han er ikke nødvendigvis interesseret i nogle af dem han flirter med, men han har hele tiden en velsmurt flirte-maskine kørende. Som han jo rigtigt pointerer, så er der altid én at skrive til på selv en stille søndag aften. Hvilket jeg godt kan følge, selvom jeg pt. er 2-3 piger bagude på den konto.

Selv om det jo altså ikke altid er noget man selv går og bestemmer, så har jeg faktisk forsøgt at holde mig til denne regel. Det tager ligesom alvoren af flirten, og så har jeg en idé om at jeg virker mindre deperat, hvis ham jeg har noget kørende med ikke er den eneste mulighed. Lille detalje er dog at jeg bruger 3-4 reglen for mænd er så fucking utilregnelige at 2 vil være alt alt for lidt.

Og det er netop denne regel der er baggrunden for det jeg ville med dette indlæg. For de fire mænd jeg havde på min liste over flirts er alle ude. Egentlig er det kun de tre af dem der er ude, men nr fire var lidt på grænsen og jeg dømmer ham også ude bare for ligesom at have rent bord. De fire er selvfølgelig

1. Fodboldspilleren. Der er umulig at finde ud af. Og efter et år af “HVAD FANDEN VIL DU???!!!!” må jeg konstatere at han nok bare ikke vil noget (men så skal han altså lade være med at være så sød!)… Helt sikkert den hårdeste at give slip på. Måske ikke fordi han er særligt fantastisk, men fordi det sgu er lidt hårdt (mere eller mindre) at tilbyde en mand uforpligtende sex og så få ikke-et-rigtigt-svar igen (og ingen sex).

2. Parkour-manden. Der har fået en kæreste. Ved ikke rigtig om jeg skal være glad over det eller ej. For det gør knap så ondt på egoet over at han ikke ville prøve tingene af med mig, men til gengæld synes jeg altså jeg er mere interessant end hun er (efter at have set hende 2-3 gange og aldrig have talt med hende…). Men okay den er svær; jeg er kønnere end hende, men hun har en pænere krop. Han gik så efter den gode krop (og de andre kvaliteter som hun muligvis kunne have, men som jeg nægter at overveje).

3. Fem-kæmperen. Der faktisk i en overgang så ud til at kunne blive min første rigtige ven. Som i ven-af-modsatte-køn jeg ses med også UDENFOR studie eller arbejde. Men som stadig tæller som flirt fordi han er så ufatteligt lækker at det altid føles som om man flirter når man snakker med ham. Desværre viste det sig jo bare at det der med at finde ud af hvornår vi skulle ses var lige så fucking smertefuldt som med dem jeg prøver at få sex med. Og at det føltes lige så meget som en afvisning når han ikke svarede som når en almindelig flirt ikke svarer. Så nu er han lagt på is indtil han selv byder ind (og hvis ikke jeg tager meget fejl betyder det vist permanent farvel til ham også)…

4. Danseren. Der som nævnt ikke har gjort noget forkert. Ud over at bo 200km væk. Og være 3 år yngre end mig. Og læse et eller andet politik-halløj. Hvor det sidste er klart det værste… Hvem gør sådan noget? Men han er altså også ude – ærgerligt for ham, men jeg har brug for at rydde op.

Derudover kan der også nævnes en nr fem. Crossfit-fyren jeg kort har introdueret som en af mændene jeg ser. En fyr med en kæreste, jeg er kommet til at kysse på et par gange. Men som vist har fundet ud af at han helst vil kæresten. Hvilket faktisk er meget godt, for jeg gad heller ikke ikke rigtig ham. Det var mest en fysisk ting, fordi han bare er kæmpe stor og jeg bare er mega lille ved siden af og det er jeg. stor. fan. af. (!)

Måske er det en god ting at gå ind i det nye år med rent bord. Vigtigst er dog at jeg går ind i 2011 uden fodboldspilleren. Og at jeg har accepteret det (sådan for alvor).

Godt der er lidt tid endnu.