Igen og igen og…

by Leda

Man kan ikke få det hele. Jeg vil gerne have en blog hvor jeg kan være ærlig og ikke behøver tænke hvad andre siger eller tænker om mig. Jeg har derfor lukket for kommentarer her på siden, for selv om 9 ud af 10 kommentarer er skønne og positive læser jeg dem stadig med henblik på og få at vide om det jeg går er ok. Om jeg er ok.

Og det dur jo ikke hvis det her skal være mit pusterum fra selvbenægtelse og behagesyge.

MEN. Problemet er jo, at det her heller ikke er en dagbog. Det er en blog. Og en blog bør foregå i dialog. Jeg er vild med det lille fine blog-community, der ligger parallelt med de modeblogs jeg aldrig kommer til at forestå (eller holde ud) og som handler om mennesker, følelser og liv (og ikke tøj, ting og forbrug).

Hov, jeg blev afsporet. Mit had til modeblogs er vist ikke relevant i denne sammenhæng.

Sagen er den at jeg ikke vil være hende den mærkelige der sidder i hjørnet for sig selv. Jeg vil gerne lege med. Så jeg vil gerne have kommentarer, jeg vil gerne selv kommentere og jeg vil gerne snakke om andet end mig mig mig. Jeg vil gerne forholde mig til det community jeg har valgt at være en del af. Og så må jeg lukke for kommentarer for de indlæg, hvor jeg ikke synes det er passende med gode råd og sjove anekdoter.

Så jeg er open for business igen. Hvis der da stadig er nogen der vil lege med mig.