Julekalender 2011 – 6. december

by Leda

Nå nå. Det går jo meget godt det her. Jeg hygger mig i hvert fald gevaldigt. Men i tilfældet af at du synes julekalenderen her på siden er dybt åndssvag (I don’t blame you), står den i dag på andre online julekalendere der kan forsøde ventetiden til den store dag.

Juletrauma.dk
Jeppe Engell samler på juletraumer fra diverse twitter-folk. Synes personligt at konceptet fungerer rigtig godt; hvert enkelt afsnit er forskelligt, men der er ting at nikke genkendende til i dem alle. Min egen favorit er (indtil videre) Jeppes egen lille fortælling om drengen og badmintonketsjeren.

Motion-online.dk
Hvert år har motion-online en “pakke-kalender” hvor Morten Zacho himself præsenterer en ny træningsgadget hver dag. Jeg er personligt lidt skeptisk overfor nye og smarte træningsformer, så min primære interesse ligger mest i de rigtig obskure instrumenter, som man ikke rigtig tror på kan være helt reelle. Som fx 3 Minute Legs, der giver mulighed for at lave diverse benbøjninger med mindre end din egen kropsvægt. Jesus Christ. En slags træningsnørdens De Unge Mødre.

Hjælp det er jul
Årets voksen-julekalender på DR2. På trods af det lidt snævre og unuancerede kvindesyn, var jeg helt vild med Hjælp! Min kone er skidesur, og da jeg først opdagede at Niels og Helle skulle lege julekalender blev jeg helt vild. Desværre tabte de mig halvvejs gennem første afsnit og jeg er ikke rigtig kommet i gang igen. Er dog sikker på det er super hvis man er glad for tv. Det er jeg bare ikke rigtig.

O’Manne: Dagens undren
Hver dag i december kommer Anne med Dagens Undren, som afsnit i hvad hun selv kalder for årets uvigtigste julekalender. Hun har tydeligvis ikke været forbi denne her.

Ud over disse tre er der selvfølgelig massere af jul på andre sider. Det meste er crap, men der er også et par gode imellem. Fx har Politiken/tjek en juleliv kategori med et par gode artikler, samvirke kommer med gode råd om forbrug, sundhed, miljø og mad og på oestrogen.dk kan du (selvfølgelig) se hvordan du holder din vægt i julen. Her kan du selvfølgelig også finde dit horoskop og Carl-Mar Møller: “Pikken er vejen til mandens hjerte”.

God fornøjelse.

PS. Hvilke online julekalendere mangler jeg?

Også:

Nissen Ludvig
Wysiwits søde fortælling om nissen Ludvig, der er flyttet fra præstegården til et lillebitte hummer i storbyen. Ludvig er ensom, sær og har svært ved at falde til, og jeg elsker ham allerede (måske fordi det ligeså godt kunne være mig).
Via Ibs